Dags för takläggning i Göteborg

Taket är något som får utstå mycket slitage under årets gång. Trots det är det just taket som glöms bort när det kommer till omvårdnad. Det kanske inte behöver ses över ofta men för att vara på den säkra sidan är det bra att titta till så det håller tätt. Bästa möjliga service får du hos http://sandotak.se/ som gör alla slags takarbeten och renoveringar. Oavsett om det är tegeltak, plåttak, papptak, pvc-duk eller betongplattor.

Få hjälp av kunniga takläggare
Du kommer få hjälp av välutbildade och kunniga takläggare som har vana från att arbeta både på stora samt små tak. Trots att de anställda kanske har lång erfarenhet och stor kunskap i bagaget utbildas de kontinuerligt av leverantörerna för att kunna ge kunderna bästa möjliga service. Företaget är även certifierat av Taksäkerhetskommittén samt medlemmar i Tätskiktsgarantier i Norden AB. Medlemskapet gör att du som kund får 10+5 års garanti på material plus gjort arbete.

Utnyttja ROT-avdraget
Som kund kan det vara svårt att veta vad just ditt tak behöver för renovering men du behöver inte oroa dig. Du får gratis besiktning samt offert innan du bestämmer dig för vad du vill göra. Beroende på storleken på taket kan priset variera och ibland kanske bli högre än vad du tänkt dig. Det behöver du inte oroa dig över heller då du kan utnyttja ROT-avdraget och på så sätt få avdrag på 30% av arbetskostnaden samt max 50000:- per person/år. För kontakt och bokning kan du antingen ringa till 031-22 80 50 eller 070-952 45 00 samt maila till robert.lilke@sandotak.se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *